Kommentarer

Vi´ de vilde muslimer med meget lange slør

Islams stormløb mod Europa?

Et gammelt verdenskort. Lidt dramatisk underlægningsmusik. En illustration af Khalifatets vækst for en 13 – 1400 år siden. En video på Youtube her i formiddags.

Et nyere verdenskort. Lidt mere dramatisk underlægningsmusik. Uroligheder, der tilskrives islam. Samme video. Jeg står af før den er slut.

Jeg har set det før. Det var noget med rotter, jøder og propaganda i 30´erne.

“Islams 3. stormløb mod Europa foregår indefra”. DF-retorik. Jeg har hørt det før. Det var noget med en film i 30´erne.

Mine naboer, venner, bekendte, kolleger og familiemedlemmer repræsenterer nu en fjendtlig magt. Det er løgn! Og jeg kan ikke overskue konsekvenserne…

Jeg kunne græde eller skrive et længere politisk indlæg.

Men jeg vælger humoren. Husk lyd ;-

Note juli 2010: Her var linket til videoen og hjemmesiden til støtte for mennesket Asmaa Abdol-Hamid, lavet af kunstnergruppen “Ingen frygt” i forbindelse med hetzen mod Asmaa op til folketingsvalget.

Jeg kan desværre ikke finde videoen, men nummeret var skrevet på Gnags´gamle melodi “Vilde kaniner”, og teksten var inspireret af samme nummer. Uddrag frit efter hukommelsen:

“Vi´ de vilde muslimer med meget lange slør,

alt hvad I hvisker og siger kan vi hør.

Vi undergraver grænserne og parrer os…”

Ærgerligt, at dén er væk! Den har jo siden været højaktuel flere gange – bl.a. i forbindelse med sagen om Pia Kjærsgaards udtalelse om, at “de fremmede yngler som rotter kaniner”, hvorfor der som bekendt er indført loft over børnechecken., som i øvrigt rammer særligt hårdt her i Gellerup.

I sandhed: Dette er et stormløb, og denne demografiske bombe må uskadeliggøres O_O

Tilbage til Best of 2007

Skriv en kommentar