Kommentarer

Svar fra JP

Så har jeg fået svar fra JP vedr. mit indlæg fra i forgårs.

Af svaret fremgår det som ventet, at læserkommentarerne ikke er et udtryk for avisens holdninger, og at kommentarerne tjekkes løbende og fjernes, hvis de ikke er i tråd med retningslinierne, som så også listes.

Lederartiklen nævnes ikke, og jeg opfordres til igen at melde tilbage, hvis jeg oplever noget lignende.

Hertil har jeg svaret:

Kære …

Tak for dit svar.
Jeg har med glæde bemærket, at I nu har fjernet tre af de omtalte kommentarer.

Som det fremgår af mit indlæg er jeg bekendt med, at kommentarerne er læserkommentarer, ligesom jeg nævner, at de ikke er i tråd med avisens regler for samme.

Jeg undrer mig dog fortsat over, at holdninger gående på at muslimer skal fjernes, at de forpester Danmark og at den dag kommer, hvor de skal nedkæmpes, får lov at stå på en debatside i op imod to døgn.

Endvidere er hovedpointen i mit indlæg, at ledere som den nævnte, der indeholder direkte fejlagtige informationer og på det groveste miskrediterer og fordømmer flertallet af mine små 6000 naboer, er med til at fremme disse holdninger.

Den slags er ikke alene en trussel mod sammenhængskraften i Danmark. Det trækker dybe menneskelige spor af smerte hos de børn, som jeg dagligt omgås.

Jeg mener derfor fortsat, at det vil være passende, at de nævnte debattører bliver bannet fra siden (eller i det mindste får en advarsel, hvad jeg jo ikke er vidende om, om de har fået) og at avisen bringer en dementi af informationerne i lederen samt en uforbeholden undskyldning til beboerne i Gellerupparken.

Sidstnævnte formoder jeg dog ikke er dit ansvarsområde, så lad det blot være en opfordring til dig som journalist til at bruge et par minutter på at kontakte en folkevalgt, hvis der igen opstår et behov for at tage pulsen på “flertallets normer” i mit nabolag.

Jeg vil tillade mig at poste mit svar til dig på min blog.

Bedste hilsner

Pia Bjerre Christensen

3 Responses to “Svar fra JP”

Skriv en kommentar