Kommentarer

Vibeke Manniche: Forkvinde for tvang, håneret og miskreditering

Kvindefordømmelse

Kan man være helt sikker på, at den dommer man står overfor altid giver en 100% neutral vurdering? Nej, det kan man ikke!

Kan man være helt sikker på, at den læge, der skal behandle eller henvise dig, når du er syg, altid vil give dig en fair behandling og 100% vil fralægge sig sin personlige holdning? Nej, det kan man ikke!

Men Vibeke Manniche mener, at vi løser problemet ved at indføre tvang vedr. kvinders påklædning:

”Som patient kunne jeg i bund og grund frygte, om en sådan læge ville hjælpe mig i nød”, siger hun om en tørklædeklædt læge (her).

Hvad bilder hun sig ind?!

Om hende der Annie, som jeg ikke rigtigt ved noget om, siger hun i et blogindlæg med overskriften ”Læber som en suttemalle”:

”For tiden bliver vi ´underholdt´ med et dansk ´par´ – som slår alle grænser for dårlig underholdning. Ingen nævnt ingen glemt. Samtidig konfronteres vi med hvad der må være tæt på verdens største og mest groteske kunstige læber – og ligeså kunstige nærmest firkantede bryster. Læber som hos en suttemalle. Et ulykkeligt syn”. (Her).

Og om den nye talskvinde for Islamisk Trossamfund Bettina Meisner i et indlæg med overskriften ”Dansk kvinde anno 2008?”:

”Islamisk Trossamfund har udpeget to talsfolk- en mand og kvinde. Billedet fra dagens Berlingske Tidendes netavis taler sit eget sprog meget tydeligt. Dette groteske syn koblet til kvinden med læber som en suttemalle. Og firkantede bryster. Luderen og madonna. Det er lige uhyggeligt. Billedet fra Berlingske taler sit eget tydelige sprog. En rollemodel for dine døtre? Forhåbentlig ikke. Det er et grumt syn. Faktisk frygtindgydende grumt”. (Her).

Asmaa kalder hun ”et levn fra før-middelalderen”. Jo! Det er et MENNESKE, hun kalder et levn…! (Her)

Som patient kunne jeg i bund og grund frygte, om jeg ville få den nødvendige behandling af Vibeke Manniche, hvis jeg så ud som en af de tre eller blot, hvis hun kendte mine holdninger… Respekt forventer jeg i al fald ikke!

Indlæg om pædagoger og tørklæder

Indlæg om dommere og tørklæder

Opskriften på, hvordan en RIGTIG kvinde anno 2008 skal se ud får du her:

vibeke_manniche_255646c.jpg

6 Responses to “Vibeke Manniche: Forkvinde for tvang, håneret og miskreditering”

 • Flemming Kristensen:

  Det er beskæmmende at en læge kan udtale sig på denne måde. Jeg er selv læge og jeg skammer mig på standens vegne. Jeg ville være betænkelig ved at blive behandlet af en læge med de holdninger der her kommer til udtryk. Hvad er det der sker med det danske frisind? Jeg spørger mig selv hvordan kan man beklæde en tillidspost og samtidig have sådan et menneskesyn?

 • Tak for din kommentar Flemming. Godt at høre fra en læge.

  Jeg undrer mig ærligt talt også over, at hun kan sidde som formand for de kommunalt ansatte læger, men det ændrer sig måske også?

  Jeg bor (og stortrives!) her midt i Gellerupparken og kender godt til det med at være flov over noget, som andre har sagt 🙂
  Men Vibeke Manniches menneskesyn har jo ikke noget med dig at gøre!

 • Jeg synes den er ret sjov, den der med “suttemallen”. Bortset fra at jeg godt kan forstå hendes opposition mod den overhåndtagende seksualisering af alt muligt (det kan være svært nok i forvejen at styre sig), så kammer hun dog lige voldsomt nok ud over det der med tørklædeklædte læger, som krænker kvinder med seksuelt overførte sygdomme???!

 • Kristian, Når man promoverer sig selv som hende med læberne tilsyneladende har gjort, må man selvfølgelig forvente, at andre kan gøre sig morsom på ens bekostning.

  Men det er ejendommeligt, at Vibeke Manniche, der har slået sig op som den, der ønsker at hjælpe kvinder til frihed, i så udstrakt grad, konsekvent og kontinuerligt håner dem, hun ønsker at hjælpe. Hun kræver respekt og udviser det direkte modsatte. Måske skulle hun læse lidt flere nytestamentlige tekster og orientere sig om, hvem Jesus omgikkedes med?!

  Hun kræver anerkendelse af kvinder som ligeværdige og praktiserer selv betinget anerkendelse – og det er lige netop det, hun hævder, at den tørklædeklædte læge ville gøre!

  Og sådan sætter hun så mennesker på opskrift skabt af sin egen projektion! Der var vist også et eller andet med en bjælke i dit eget øje og en splint i naboens…?

 • Michael:

  Vibeke Manniche er skingrende sindssyg. Længere er den såmænd ikke.

  Hvad er det forresten hun har om halsen? Det skulle vel aldrig være et tørklæde?

  Den lader vi lige stå lidt…

  MVH MIchael

 • Michael,
  Det, Vibeke Manniche her viser, er, HVORDAN man skal bære sit tørklæde, når man er et RIGTIGT menneske. De forkerte har dem på hovedet eller også er de nedringede og har silikone på udvalgte steder.

  Skingrende sindsyg er jeg ikke kompetent til at vurdere – men skingrende hamrende projektiv er hun uden tvivl!

Skriv en kommentar